Ilija Tutnjević dobar i na mestu štopera
Ilija Tutnjević dobar i na mestu štopera

Кorak po korak i Bečejci su stigli do „kote 6“ na tabeli. Naravno, zahvaljujući dobrim rezultatima u nastavku prvenstvene trke.

Dovoljno je reći da su, od mogućih 18, osvojili 13 bodova i po tome su u ravni sa dve prvoplasirane ekipe, Mladost GAT i Radnički 1912, a samo su Sakuljani za bod uspešniji. Nije uvek išlo glatko, ali raduje voljni momenat i borbenost kad je bilo teško. Doda li se tome da je „rezervistima“ izmaklo finale kupa FSS na teritoriji PFS Subotica zbog slabijeg izvođenja penala, onda je zadovoljstvo veće.

-Poraz od lidera je, u neku ruku, očekivan, a možda smo po igri mogli i do tri boda u Pećincima sa Feniksom 1995. Ali, ne žalimo se. Naprotiv. Imali smo, nenadano, problem na štoperskoj poziciji protiv Rumljana. Damjan Todorović je na treningu natrčao na stativu i posekao usnu, a Jovana Jakovljevića smo pustili da obavi neke privatne poslove u Švedskoj. Povukli smo Iliju Tutnjevića iz vezne linije na mesto štopera i on je to na zadovoljavajući način odradio. Sad je, zbog parnih kartona, iz kombinacije ispao i kapiten Vladan Vorgučin, ali postoji mogućnost da se Todorović vrati. U svakom slučaju, imamo širok izbor kvalitetnih igrača i verujemo da će trener Branko Savić odabrati najspremnije za Staru Pazovu, gde napadamo tri boda, razmišljanje je sportskog direktora Bečejaca Miloša Andrića.

Po šansama, mogli su Bečejci da postignu koji gol više, ali deset datih i upola manje primljenih je po meri. Proradili su Strahinja Ilić sa tri i Žarko Кobiljski sa dva gola, a ostalih pet su delo Nijemčevića, Todorovića, Tomića, Tomčića i Tutnjevića. Rečju, svako je spreman da pripreti, pa rivalima nije lako. Očekuje se da će tako biti i u Staroj Pazovi.

A kad smo već kod subotnje utakmice sa Jedinstvom u Staroj Pazovi, dodajmo da će sudija biti Aleksandar Bečanović iz Sombora, kome će pomagati Slobodan Danilović iz Bača i Miloš Šavija iz Obrovca, četvrti sudija je Subotičanin Mikloš Gligor, a funciju delegata FSV obavljaće Predrag Đenić iz Stajićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име