Nemanja Kragović se raduje gostovanju u Beočinu, ali očekuje osvajanje bodova | Foto: Vlastimir Jankov
Nemanja Kragović se raduje gostovanju u Beočinu, ali očekuje osvajanje bodova | Foto: Vlastimir Jankov

Svi Bečejce već vide u prvoligaškom društvu, ali oni ništa ne žele da prejudiciraju. Znaju, s obzirom na prednost od 15 bodova, da su im potrebna još dva koraka do ostvarenja cilja. Prvi rival na tom putu je Cement. Kažu nimalo lak rival, pre svega zbog mladosti i poletnosti Beočinaca.

Nema boljeg sagovornika pred okršaj kraj Dunava od pouzdanog Nemanje Kragovića, koji može uspešno da odgovori zahtevima trenera na više pozicija po levoj strani. Pre dve godine je stigao, upravo, iz Cementa kraj Tise. Letos je, čak, bio u opticaju povratak, ali nije pogrešio što je ostao. Sa Bečejcima hita ka prvoligaškom društvu, a tu mu je po fudbalskom kvalitetu i mesto.

-Dve sezone sam proveo u Cementu, nosio sam i kapitensku traku, pa me vežu lepe uspomene za tu sredinu. Međutim, sada nosim dres Bečeja i razumljivo je što svu koncentraciju usmeravam ka našim igrama i rezultatima. Moramo maksimalno odgovorno da uđemo u svaki naredni okršaj, kako bismo i teoretski obezbedili prvoligaški status. Beočinci su izuzetno mlad sastav, koji dobro igra kraj Dunava, i očekujem kvalitetnu utakmicu i našu pobedu, jasan je Namanje Kragović.

Još jedan Nemanja se raduje gostovanju u Beočinu. Reč je o kapitenu Stanojevu, koji je zajedno s imenjakom dres Cementa zamenio bečejskim. Međutim, Stanojev je propustio nekoliko utakmica zbog povrede zadnje lože, istog hendikepa koji je zimus imao Kragović tokom pripremnog perioda, pa je neizvesno da li će predvoditi ekipu ili će čekati naredni okršaj protiv Odžačana da se potpuno oporavljen vrati u startnu postavu. Minule srede je Dejan Rahić „preležao žuticu“ i trener Jovica Lakić će imati i njega na raspolaganju pred gostovanje u Beočinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име