Novina na Zimskom turniru u malom fudbalu da su golovi širine pet metara donosi željeni efekat. Mreže se nemilice tresu, što pogoduje ljubiteljima fudbala. Uostalom, fudbal se igra zbog golova i nikada ih nije previše.

Prvog dana turnira mreže su se zatresle 68 puta, 24 u dve utakmice veterana i 44 puta u okršajima pet utakmica seniorske konkurencije. Slično je bilo i drugog dana turnira, kada je ukupno postignut gol manje. Veterani su postigli 22 pogodaka, a seniori dali 45 golova. U kategoriji veterana novobečejska ekipa MB Osiguranje pobedila je rezultatom 7:5 bečejsku ekipu Bife Tea, a u okršaju dve ađanske ekipe, Standard je bio uspešniji od Veterana sa 6:4. Seniori su odigrali pet utakmica, a tri su završene nerešenim rezultatima.

Prvo su 5:5 igrali Konama i Fortuna Sukur Metal, kasnije su kikindska ekipa Kafe kod debelog i Auto servis Kudrić iz Bačkog Gradišta igrali 6:6, a u poslednjoj utakmici večeri Krojačka radionica Adriana iz Temerina i BL Sportivo iz Novog Sada remizirali su rezultatom 3:3. Anova iz Srbobrana pobedila je FK Jedinstvo iz Novog Bečeja rezultatom 7:3, a temerinska ekipa Pet prijatelja savladala je minimalnom razlikom 4:3 ekipu Lipa pet plus iz Kumana.

Kako smo najavili, večeras je zbog Jovandana slobodan dan na turniru, a sutra se redovno nastavlja dešavanje u dvorani „hrama sportova“ kraj Tise.

Evo i resporeda večeri:

Veterani:

17 sati Stara škola (Ada) – Auto servis Kudrić (B. Gradište)

17.45 Gradina Eurokomerc (Temerin) – Tepić (Gospođinci)

Seniori:

18.30 Knot autofleks I – Banović Pal (Temerin)

19.15 Bečejprevoz – Elektro Liv (Zmajevo)

20 Eurosvit (B. P. Selo) – Link FTO

20.45 STR Blažin (Novi Bečej) – Nadalj

21.30 Fortuna Sukur Metal – Žabalj

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име