U KMF Bečej su se u finišu prelaznog roka desile neočekivane promene. I pored toga, izabranici Dejana Stanojeva u novu sezonu ulaze sa velikim ambicijama.

 

 

Ekipu je napustio Vladimir Lazić, član reprezentacije Srbije, pa Bečejci ne mogu da računaju na čoveka koji je slovio za udarnu pesnicu tima. Takođe, na opšte razočarenje ljubitelja futsala u Bečeju, za klub iz varoši kraj Tise neće zaigrati ni iskusni Predrag Rajić.

Lazić će karijeru nastaviti u redovima azerbejdžanskog kluba Fenerbahče, gde će mu se pridružiti i Rajić, koji odlično poznaje ovu azijsku ligu. Rajić, inače nesuđeno pojačanje Bečejaca, do kraja prošle sezone je igrao za Al Sadaku, takođe renomiranil klub iz Azerbejdžana. Iako se sve desilo iznenada, KMF Bečej nije želeo da pomenutom dvojcu remeti i komplikuje planove, navode iz kluba. Još jedan splet okolnosti doveo je do toga da ne ide sve prema planu stručnog štaba KMF Bečej. Naime, u nove pobede sa Bečejcima u ovoj sezoni neće jurišati ni Aleksandar Tomin, koga je zaposlenje odvelo u Zrenjanin, te on karijeru nastavlja u SAS-u. I pored navedenih izmena, ekipa KMF Bečej nije izgubila pozitivan stav.

– Ništa ne može da umanji pozitivnu energiju. Osećaju se pozitivne vibracije u klubu kojima su doprineli, najpre, uspeh u prethodnoj sezoni, kao i dolazak reprezentativaca Srbije Dragana Đorđevića i Vladimira Milosavca. Imamo veoma jak tim, zaista ozbiljnu ekipu, visoko zacrtane, ali ipak realne ciljeve. Spremni smo da se borimo za bar jedan od trofeja, rečeno je u jedinom prvoligaškom timu na teritoriji opštine Bečej.

Nova sezona u Prvoj futsal ligi Srbije počinje 4. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име