Klub malog fudbala Bečej u subotu 12. oktobra od 19.30 sati susreće se na domaćem parketu sa ekipom KMF „Kalča” iz Niša. Izabranicima Dejana Stanojeva je ovo druga utakmica, odnosno prva na domaćem parketu, u novoj sezoni.

 

Ekipa kluba sa Tise je u prvom susretu u novoj sezoni bila egal sa KMF Vranje (3:3), a strelci za Bečejce su bili Milosavac, Novaković, Arvaji. Pritisak pred utakmicu sa Nišlijama jeste nešto veći. S druge strane, postoje novosti vezane za podršku klubu. Naime, KMF Bečej u novu sezonu ulazi sa novim sponzorima.

-Velika obaveza za klub je da aktivira sve svoje kapacitete i odigra maksimalno sve mečeve, da na kraju sezone bude visoko rangiran. Na taj način opravdaćemo poverenje sponzora koji su ove sezone prepoznali jedinog bečejskog ekipnog prvoligaša kao resurs pogodan za promociju svog brenda. Sa ova tri ugovora klub je finansijski miran za narednu sezonu, a takođe želim da naglasim da se nadamo produžetku saradnje, što bi svakako utemeljilo ambicije kluba u Prvoj futsal ligi Srbije, izjavio je predsednik KMF Bečej Aleksandar Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име