Đaci generacije 2014/2015. godine su u Gimnaziji Aleksandar Spasić, u Tehničkoj školi Atila Jakubec, u Ekonomsko-trgovinskoj školi Aleksandra Gurjanov i u ŠOSO „Bratstvo“ Klementina Bakša.

 

Predstavnici lokalne samouprave uručili su im laptopove tom prilikom i poručili da se nakon daljeg obrazovanja vrate u Bečej. Bečejske srednje škole tradicionalno organizuju zajedničku priredbu povodom završetka nastavne godine za maturante koji su ostvarili zapažene rezultate.

Ove godine, kao dobar domaćin svečanosti pokazala se Gimnazija. Svečanost je počela akademskom himnom u izvođenju gimnazijskog hora, a potom je usledio kolažni program u kom su učestvovali učenici iz svih srednjih škola, kao i mališani iz Predškolske ustanove „Labud Pejović“ i članovi MKD „Petefi Šandor“.

Prigodne govore imali su predsednik opštine Vuk Radojević i potpredsednica Skupštine opštine Edita Silađi, poželevši im uspeh u daljem životu i školovanju, apelujući da se po završetku studija vrate u Bečej. Predsednik opštine i potpredsednica Skupštine opštine su nagradili su učenike koji su postigli odlične rezultate na opštinskim, zonskim, pokrajinskim i republičkim takmičenjima, a nakon dodela Vukovih diploma, đacima generacije uručili su i laptopove.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име