Dobrodošli u pet shop Give Me Paw

Pet shop Give Me Paw je krajem prethodne godine obeležio ne samo praznike, već i svoj prvi rođendan, a uz popuste i poklone dočekali su i ovu, novu godinu u kojoj za vas nastavljaju da spremaju mnoga iznenađenja!

Ovaj pet shop smešten na adresi Gerberovih 1 u Bečeju i je tu da vama i vašim ljubimcima pruži raznovrsnu ponudu koja će odgovoriti na potrebe svih četvoronožnih, čupavih, pernatih, vodenih i svih ostalih drugara.

Deo ponude jeste i kartica vernosti koja vam pruža različite pogodnosti prilikom sledeće kupovine! Kupovinom u minimalnom iznosu od 1000 dinara dobijate jednu šapicu, a skupljanjem istih ostvarujete popust od pet ili deset odsto, u zavisnosti od toga kako planirate svoje kupovine i kada želite da iskoristite popust.

Da što brže skupite šapice, tu je širok asortiman u kome možete pronaći raznovrsnu hranu, dentale, poslastice, opremu, igračke, razne preparate, kaveze, akvarijume i sve drugo što je potrebno jednom vlasniku ljubimca! Tu su naravno i hipo i ultrahipo alergijski proizvodi, preparati za smirenje, razne jaknice i džemperići koji štite od hladnoće.

Dovedite svoje ljubimce da zajedno odaberete proizvode, bez obzira na to koje su vrste, rase, porekla, naravi i raspoloženja. Pet shop Give Me Paw želi da svi budu voljeni i srećni.

Uzvratimo im beskrajnu ljubav koju nam pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju. Očekujemo vas i vaše ljubimce u Pet Shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име