Ako vas zanima kako možete olakšati letnje šetnje i putovanja vaših ljubimaca, pet shop Give Me Paw je tu da vam pruži odgovor uz pomoć raznovrsne ponude koju nudi.

Velik asortiman veselih i udobnih setova ogrlica, amova i povodaca su tu da vaši ljubimci budu što zapaženiji i lepši, a na vama je da odaberete neki od klasičnih kompleta ili da osmislite pravu kombinaciju po svom ukusu i želji. Za upečatljiv detalj, možete odabrati i marame – bandane koje pružaju moderan izgled, ali i svetleće ogrlice uz koje će vaši ljubimci biti primećeni u noćnim šetnjama.

Tu su takođe vrlo zanimljive posude za putovanja, sklopive bočice i silikonske činije u tri veličine uz pomoć kojih vaši ljubimci neće nikada biti žedni, posebno na dužim putovanjima. Za udoban i siguran put, u ovom pet shopu možete pronaći i različite transportere koji će vam pružiti dodatnu sigurnost.

Pored ponude za pse i mačke, ovde možete pronaći i sve što vam je potrebno za još manje krznene prijatelje!

Naravno, nikako ne smemo zaboraviti neophodnu zaštitu ljubimaca od spoljnjih i unutrašnjih parazita. Radi zaštite od buva, krpelja i komaraca obezbedili smo Fiprontix ampule, Biospotix ogrlice i druge preparate u vidu sprejeva, šampona, praška.

Uz raznovrsnu ponudu i brigu olakšajte letnje avanture svojim ljubimcima i uzvratite im beskrajnu ljubav koju i oni nama pružaju, te im pružite život kakav zaslužuju!

Očekujemo vas i vaše ljubimce u Pet Shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име