Šarene jaknice, povoci, preparati i sve ostalo što može zatrebati ljubimcima i njihovim vlasnicima očekuje vas na jednom mestu – u pet shopu Give Me Paw.

Smešten na adresi Gerberovih 1, ovaj pet shop je tu da odgovori na sve vaše potrebe, a da vam uz to pruži odličan kvalitet i cenu! Od ogrlica, amova i povodaca, sklopivih bočica savršenih za šetnju, pa do raznih preparata, ovde možete pronaći baš sve po vašem ukusu.

Uz raznovrsnu ponudu nastoje da odgovore na sve probleme, potrebe i želje krznenih, pernatih, vodenih i svih drugih prijatelja koji su deo vašeg doma.

Kako navode iz pet shopa, njihov cilj je ne samo da ljubimci dobiju kvalitetnu negu, već i da vlasnici budu zadovoljni. Tako je nastala i kartica vernosti koja vam pruža različite pogodnosti prilikom sledeće kupovine.

Kupovinom u minimalnom iznosu od 1000 dinara dobijate jednu šapicu, a skupljanjem istih ostvarujete popust od pet ili deset odsto, u zavisnosti od toga kako planirate svoje kupovine i kada želite da iskoristite popust.

Uzvratite svojim ljubimcima beskrajnu ljubav koju pružaju, kvalitetnom negom i životom kakav zaslužuju. Očekujemo vas i vaše ljubimce u pet shopu Give Me Paw u Bečeju, Gerberovih 1.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име