I ove godine održana je još jedna uspešna Gospojina. Posetioci su imali priliku da uživaju u različitim sadržajima, od koncerata, takmičenja tamburaških orkestara, kuvanja ribljih čorbi, moto susreta i drugim aktivnostima.

Takođe, ove godine je uvedena i Ulica zanatskog piva, te su ljubitelji ovog pića imali priliku da se informišu o kvalitetu i načinu proizvodnje, kao i o ukusu kraft piva.

Gospojina je prepoznatljiva po svojoj tradiciji muzičko-zabavnih i drugih programa, ali ministar privrede Goran Knežević smatra da treba iskoristiti sve kapacitete i resurse radi unapređenja i poboljšanja sredine.

U subotu, 26. avgusta, posetiocima je priređeno pravo rok veče sa tri rok grupe. Od 20 sati nastupila je mađarska rok grupa ‚‚Mobilmania“ koja je dala pravi uvod za domaći rok bend ‚‚Divlje jagode“ koji su nastupili oko 22 sata. Veče je završila grupa ‚‚Riblja čorba“ koja je, osim starih hitova, publici predstavila dve nove pesme.

Da je drugi dan Gospojine bio uspešan govori ogromna posećenost i odlična atmosfera, kao i da je gotovo svaki posetilac pronašao sadržaj koji mu se svideo.

Više u TV prilogu

Novinarka: Dunja Makša

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Stvarno važno: Informisanjem do ostvarivanja javnog interesa u opštini Novi Bečej“, koji sufinansira opština Novi Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име