Koliko je budžet za narednu godinu realno planiran, kako opština Bečej planira da odgovori na potrebe građana, zbog čega građani u Dositejevoj gaze po blatu, ko još veruje u projekat bečejske banje, da li su se isplatili odlasci na službena putovanja u inostranstvo i šta će doneti IPA projekat prokogranične saradnje i o drugim aktuelnim temama saznajte u novoj emisiji „Objektivno“ portala MojBečej u kojoj gostuje predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

Predsednik opštine Bečej najavio je nove investicije u budžetu za rednu godinu, komentarisao je izostanak šire javnosti na javnoj raspravi o budžetu i probleme u vezi sa realizacijom aktuelnih projekata.

Bečejsko udruženje mladih je okviru projekta „Ka transparentnijoj i odgovornijoj javnoj upravi na lokalnom nivou” u saradnji sa Centrom za evropske politike, a uz podršku Evropske unije i Kraljevine Holandije sprovodilo monitoring usvajanja budžeta. Objavljeni sadržaj je odgovornost BUM-a i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Evropske unije i Kraljevine Holandije.

Pogledajte celu emisiju.

 

1 KOMENTAR

  1. Прилог је интересантан и информативан. Без обзира на то што критикујем нека урбанистичка решења (Погачу) у суштини подржавам локалну власт. У прошлом и овом мандату много више су урадили за Бечеј него претходне гарнитуре. Овога пута стављам примедбу водитељки на начин обраћања јер гост у студију није био у функцији Драгана него у функцији председника.
    Sapienti sat!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име