Srpska napredna stranka u Bečeju obeležila je u stranačkim prostorijama slavu Svetu Petku. Zoran Grbić, direktor Javnog preduzeća „Vodokanal“ preneo je kumstvo na Dejana Stanojeva, direktora bečejskog sportskog centra.

U tradicionalnom činu, osveštavanju slavskog kolača i u govorenju slavske besede učestvovali su i predsednik OO SNS Bečej Vuk Radojević i predsednik opštine Bečej Dragan Tošić. Posle tradicionalnog čina osveštanja i lomljenja slavskog kolača, skup, kome su prisustvovali predstavnici političkih partija, direktori javnih preduzeća, članovi Srpske napredne stranke i drugi gosti, nastavljen je druženjem uz slavsku trpezu.

 

Više u TV prilogu

1 KOMENTAR

  1. Gospodine Stanojev, mogao si bar za ovu priliku, skinuti ovu masnu kosurdaču i ošišati se redovno. Uopšte nisi interesantan sa ovom masnom kosom…već naprotiv! Vidim da i ova slava nije prošla bez „ikona“ stranke: Rože, Nade i Miljana. PS: Ne vidim jedino konobara iz Udruženja, koji je takođe mirođija u svakoj čorbi! Srećna vam slava radikali, pardon SNS-ovc*

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име