Hetedik alkalommal rendezte meg a péterrévei Karinthy Frigyes Színjátszó Kör az „Eszem a zúzád“ elnevezésű főzőversenyt.

 

A gasztronómiai megmérettetésre idén is számos vidéki településről érkeztek résztvevők. A péterrévei lövöldén megtartott rendezvényen a helyiek mellett bácsföldvári, óbecsei, zentai, felsőhegyi, csantavéri, zentagunarasi bográcsokban főtt a zúza, de Magyarországról Harkányból és Békéscsabáról is érkeztek vendégek. A zsűrit Bojtor Tibor és Marica, a kiskunfélegyházi Amatőr Királyi Szakácsok alkották, Kancsár László segítségével.

Az első 3 díjazott serleget kapott. Első helyezett Bogdán Zsófia lett Zentáról, a második a harkányi Harka Dalkör Stivity Mihály főkuktával, a harmadik Oravecz József, és a vajdasági amatőr szakácsok csapata Csantavérről. A többi résztvevő csapat is kapott oklevelet és ajándékot. Valamint a Karinthy Frigyes Színjátszó Kör rendezőnője, Bosnyák Mária a közéletben elért eredményeiért megkapta az Amatőr Királyi Szakács rangot. A rendezvényen fellépett a harkányi Harka Dalkör vidám jelenetekkel, valamint Gallusz József és csapata húzta a talpalávalót késő éjszakáig.

Forrás: backopetrovoselo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име