Prikupljaju se donacije za novogodišnje paketiće

Otkako postoji, inicijativa Humani ljudi Bečeja trudi se da novogodišnju i božićnu atmosferu dožive i deca koja žive u teškim uslovima. Svesni loše ekonomske situacije, aktivisti su ovog puta još početkom novembra zatvorili listu imena i sad sve snage usmeravaju na prikupljanje donacija i pakovanje paketića. Ovog puta akcenat je stavljen na decu sa poteškoćama u razvoju.

Želim da se zahvalim svima koji nas nesebično podržavaju iz godine u godinu, samo zarad osmeha dece. Neophodni su nam slatkiši, keks, čololade, bombone, slaniši, sokići, plišane igračke. Molila bih vas da igračke koje donesete budu očuvane. Očekujem vas svakoga dana na adresi Braće Tica broj 66 u Bečeju, poziva ljude dobre volje Amalija Sabo Horvat.

Mladi Aleksandar Biro već četiri godine ima važnu ulogu u ovoj humanitarnoj akciji – ulogu Deda Mraza. Dvadesetpetogodišnjak poziva vršnjake da doniraju po koji slatkiš i slaniš.

Sve informacije o načinu učešća u akciji mogu se dobiti na telefon 060/131-22-73. Podela paketića uz Deda Mraza planirana je u nedelju 18. decembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име