Završene su još jedne „Igre bez granica“ u organizaciji Bečejskog udruženja mladih. Povod je ovog puta bio da se na zabavan, atraktivan način, i uz rekreaciju, obeleži Dan mladih.

Pobedu je ovog puta odnela ekipa „Profani“, drugi su mladi okupljeni oko ekipe „BGBC“, a treća je ekipa „Brodolom“. Najboljima je diplome i nagrade uručio proslavljeni plivač iz Bečeja Čaba Silađi, koji se nedavno vratio sa Olimpijskih igara iz Rio de Žaneira.

Učesnici su zadovoljni manifestacijom koja ih je, ako ništa drugo, zabavila, podstakla u njima takmičarski duh. Najzadovoljni su, jasno je, pobednici.

Nadmetalo se i u vodi i na suvom.  Neke od atraktivnih disciplina u kojima su se mladi takmičili, a posetioci kompleksa otvorenih bazena u Bečeju sa interesovanjem gledali i navijali za favorite su: ubacivanje lopti, brzo veslanje, ronjenje kroz hulahop, sunđer i kantice, trka u džakovima, mokre majice, iks oks, traženje reči u bazenu, metla i toalet papir, vrteška, trka gnjuranjem po jabuke. Svako od učesnika imao je svoju omiljenu igru u kojoj je mogao da iskaže svoja znanja i umeće.

Još jednom je opravdan naziv manifestacije, a razlika u godinama takmičara nije predstavljala prepreku za dobru zabavu i fer – plej. Naprotiv. Među navijačima su bili su i roditelji koji pozdravljaju ovakve i slične letnje aktivnosti.

Članovi Bečejskog udruženja mladih, nakon ovih Igara, nemaju vremena za predah. Naime, već za koji dan očekuje ih najveća i  manifestacija sa najdužom tradicijom koju bečejski BUM organizuje – Olimpijada starih sportova u Bačkom Gradištu.

Zadovoljni smo odzivom ekipa, jer nam je prethodnih dana loše vreme malo poremetilo planove. Drago nam je da smo postigli glavni cilj, a to je da se zabavimo i družimo, rekao nam je Vukašin Stojanović, koordinator manifestacije.

Ukupno je učestvovalo 11 ekipa koje su se nadmetale u isto toliko disciplina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име