„Igre bez granica“ na otvorenim bazenima u Bečeju održaće se u nedelju 14. avgusta, umesto u petak 12. Iz Bečejskog udruženja mladih navode da je razlog promene datuma održavanja manifestacije u nepovoljnim vremenskim prilikama koje su najavljene i za sutra.

Podsetimo, Bečejsko udruženje mladih (BUM) i ovog avgusta organizuje „Igre bez granica“ i to povodom Dana mladih koji se 12. avgusta obeležava širom sveta.

Neke od atraktivnih disciplina opisnog imena, poput: ubacivanje lopti, brzo veslanje, punjenje kanti, prolazak kroz hulahop, metle i toalet papir, skakanje u džakovima, mokre majice, lopte na kašiku, borba časti i basket…biće na programu i ovog puta.

Jelena Mitrović, koordinatorka aktivnosti, pozvala je zainteresovane, bez obzira na godine i pol, da se prijave i da zajedno sa mladima obeleže njihov dan.

Zainterosovani se mogu prijaviti na sledeće kontakte, Jelena Mitrović 069/199-70-79  i Vukašin Stojanović 061/621-10-42. Od njih se mogu dobiti sve informacije u vezi sa prijavama i propozicijama takmičenja, a biće i mogućnost online prijave na Fejsbuk stranici Bečejskog udruženja mladih.

Oni koji propuste prijavljivanje na navedene načine, moći će na licu mesta, jer, ispred bazena 14. avgusta od 13 sati, mogu potražiti štand BUM-a.

Igre startuju od 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име