Četvrtu godinu za redom Ženski odbojkaški klub Bečej organizuje letnji odbojkaški kamp na domaćem terenu, za svoje članove. Sedmodnevni intenzivni rad kod kuće koristio je svima: učesnicima, trenerima ovddašnjeg kluba, kao i gostujućim trenerima.

Sada već tradicionalni letnji odbojkaški kamp u Bečeju krajem avgusta osim što kvalitetno ispunjava poslednje dane školskog raspusta, utiče na kvalitet mladih sportista, ne opterećuje ni budžet roditelja, ističe Saša Bakić, trener u ŽOK Bečej.

Radilo se na tri lokacije. U fiskulturnoj sali OŠ Zdravko Gložanski, u Goranskom parku i na kompleksu otvorenih bazena. Boravak u prirodi naročito se dopao deci.

Nikolina Braun, Jovana Grozdanić i Milica Panić, samo su neke od učesnica kampa koje naročito raduje boravak u prirodi, kao i to što su imale prilike da unaprede svoja znanja i veštine.

U sklopu kampa bio je i odlazak na turnir u Zrenjanin. Deo ovog sportskog susreta uveličali i članovi drugih klubova koji su u Bečeju bili na pripremama u tom periodu. Idealna je ovo bila prilika za razmenu iskustava trenera ženske odbojke, koje, kao i deca, rado učestvuju svake godine.

Tri grupe treninga i mogućnost za rad na tri različite vrste terena, doprineće kvalitetu igre devojčica iz Bečeja, veruje gostujući trener iz Beograda Alma Beslagić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име