Klizalište će ipak biti deo Zimskog festivala. Montaža je počela sinoć (26. decembra), završava se u nedelju, a prve klizače čekaće u ponedeljak u 10 sati. Iako je prvobitno bila ideja da se iznajmi klizalište sa pravim ledom, u centru Bečeja će, zbog nedostatka sredstava, kao i prošli put, biti postavljeno sintetičko.

 

 

Na klizalištu, za čije je iznajmljivanje opštine Bečej izdvojila 1.200.000 dinara, biće organizovana i interesantna nadmetanja, a akteri tih igara na ledu biće deca iz sportskih klubova.

Da se najmlađim Bečejcima dopadaju sadržaji festivala, pokazuje i činjenica da će pojedini programi trajati duže nego što je to predviđeno. Naime, zbog velikog interesovanja za dekupaž radionice organizovani su dodatni termini, pa će zainteresovani imati priliku da i u ponedeljak u kućici gde su smešteni volonteri Bečejskog udruženja mladih, u terminu od 11 do 13 sati,  pokažu kreativnost.

Informacije o tome do kada će ledeno igralište biti postavljeno, o ceni iznajmljivanja klizaljki, kao i o tome da li će deci iz naseljenih mesta biti obezbeđen besplatni autobuski prevoz, pročitajte kasnije u toku dana na MojBečej.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име