Az óbecsei önkormányzat és az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM) közös szervezésében Óbecse község polgárai az idén is szavazhatnak arról, hogy milyen beruházások legyenek jövőre a helyi közösségekben.

A Polgárok igénye szerinti költségvetés – a te véleményed is számít! elnevezésű akció keretében az elmúlt hetekben az ötleteket gyűjtötték be a szervezők, a legnépszerűbbek szavazólapra kerülnek, és ezeken lehet majd voksolni december 5-én és 6-án a helyi közösségekben.

A szavazólapokat interneten is ki lehet majd tölteni. A participacionibudzet.rs címen minden szavazásra kerülő beruházási prioritás és egyéb információ megtalálható lesz erről az akcióról, és egy térkép is készül a községről, amelyen láthatóak lesznek az akció keretében a korábbi években teljesült beruházások.

A legtöbb szavazatot kapott beruházásokra jövőre 50 millió dinárt költ az önkormányzat.

A szombaton és vasárnap sorra kerülő költségvetési szavazás eredményeit december 7-én hozzák nyilvánosságra. A jövő évi költségvetésről szóló közvitát várhatóan december 11-én tartják meg a községházán.

 

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „Boldogulás a szülőföldön – az állam intézkedései és a polgárok igényei / Ostanak kod kuće – potezi države i potrebe građana“ koji je sufinansiran iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име