Vuk Radojević | Foto: Saša Marić
Vuk Radojević | Foto: Saša Marić

Újabb négy évre Vuk Radojević lett Óbecse polgármestere. A Szerb Haladó Párt politikusát pénteki ülésén választotta meg a községi képviselő-testület, helyettese Dragan Tošić, a polgármester eddigi tanácsadója lett. A községi képviselő-testület elnökhelyettese a VMSZ-es Kinka Erzsébet korábbi alpolgármester lett.

A községi tanács néhány korábbi tagja, azaz dr. Anđelko Mišković, Dragan Kovačev, Svetlana Vuletić, Miomir Jelenić és Stefaniga Csaba mellé tanácstaggá választották Đuro Kričkovićot, Dejan Terzićet, Kiss Igort és Szmieskó Karolinát is. Az előterjesztésben nem szerepelt, hogy a jelöltek közül kit milyen területtel fognak megbízni.

Folytatni fogjuk a beruházásokat, négy éven belül a község minden utcáját leaszfaltozzuk vagy feltöltjük, a nyáron valószínűleg befejeződik a péterrévei út felújítása, járdákat javítunk, parkolóhelyeket építünk, korszerűsítjük a közvilágítást a községben, befejezzük a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermét, a Toplana Közvállalattal közösen biomassza- és geotermikusenergia-fejlesztő üzemet építünk, felújítjuk az iskolákat és az óvodai épületeket, a gyermekorvosi rendelőt, a színház és a községháza homlokzatát, és újjáépítjük a város központját – sorolta terveit a polgármester.

Bővebben:http://www.magyarszo.com/hu/3078/vajdasag_obecse/148012/Ism%C3%A9t-Vuk-Radojevi%C4%87-%C3%93becse-polg%C3%A1rmestere.htm

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име