Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran“ će u nedelju 3. aprila u 9.30 sati na kampu udruženja održati redovnu izbornu skupštinu.
Iz organizacije pozivaju punoletne članove da učestvuju u ovoj aktivnosti.

– Obaveštavamo čanove koji su platili članarinu u 2015. godine da postupe po članu 28. Statuta udruženja koji glasi:
„Članove Predsedništva bira Skupština sa liste kandidata koje predlaže Predsedništvo „USR Šaran“.
Svi punoletni članovi „USR Šaran“ mogu biti kandidovani za članstvo u predsedništu, a kandidatura se podnosi pismenim putem u sedište „USR Šaran“ najkasnije sedam dana pre sednice skupštine na kojoj se biraju članovi predsedništva, sa obaveznom jasnom naznakom lica koje je predloženo i njegovog predlagača.
Predsedništvo utvrđuje konačan spisak kandidata u smislu da proverava samo da li predložena lica zadovoljavaju uslove koje je ovaj statut propisao.
Na sednici skupštine se za svakog kandidata glasa pojedinačno, a u predsedništvo će biti izabrani oni kandidati koji dobiju najviše glasova, do broja članova predsedništva predviđenih ovim Statutom (11 članova).
U slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj glasova za, po broju, poslednje mesto u predsedništvu, članovi skupštine ponovo glasaju o njihovoj kandidaturi.
Ako je i u ponovljenom glasanju broj glasova jednak odlučuje glas predsednika predsedništva.
Predsedništvo na svojoj prvoj sednici bira predsednika i potredsednika predsedništva.“
Sve informacije zainteresovana lica mogu dobiti na broj telefona: 063/700-66-53, objašnjavaju iz ovdašnjeg USR.

Pored predsedništva, na pomenutoj sednici ribolovci biraju i članove nadzornog odbora, a već na narednoj udruženje bi trebalo da dobije novog predsednika i potpredsednika.

Arhivska fotografija, Zlatni kotlić USR Šaran

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име