Kancelarija za mlade opštine Bečej poziva sve motivisane mlade koji žele da postanu društveno aktivni, steknu osnovna znanja o projektnom menadžmentu i unaprede svoje liderske veštine da učestvuju u programu obuke u okviru projekta “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici!” koji finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Osnovni cilj projekta jeste osnaživanje motivisanih mladih opštine Bečej za samostalno osmišljavanje i realizaciju aktivnosti u okviru programa omladinskog rada.

Učesnici/e će imati priliku da učestvuju na obuci u okviru projekta “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici!” koja će se održati u oktobru 2014. godine u Bečeju.

Obuka će se baviti osnaživanjem mladih za aktivno učešće u društvu, timu i procesima donošenja odluka, edukacijom za pisanje predloga projekata i podrškom u traženju donatora, kao i umrežavanjem mladih koji su direktni korisnici projekta.

ZA SVE UČESNIKE PROJEKTA SU OBEZBEĐENI RADNI MATERIJALI, HRANA TOKOM OBUKE, KAO I MAJICE I SERTIFIKATI ZA UČESNIKE KOJI PROĐU CELOKUPAN PROCES OBUKE.

Kriterijumi za učesnike/ce obuke:

 

-prebivalište na teritoriji opštine Bečej;

-starost do 30 godina;

-motivacija za aktivno učešće u projektu;

-spremnost primene stečenog znanja;

-mogućnost pohađanja predviđenog programa u celosti.

Projekat je namenjen učesnicima koji su spremni da aktivno učestvuju u celoj obuci nakon čega će dobiti sertifikate i po želji nastaviti angažman u civilnom sektoru.

Projekat “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici!“ realizuje Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Bečejskim udruženjem mladih, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport u okviru konkursa za realizaciju Akcionog plana politike za mlade za 2014. godinu.

PRIJAVLJIVANJE

Učesnici/ce se prijavljuju u svoje lično ime. 

7. oktobra 2014. ćemo Vas obavestiti o finalnom odabiru učesnika/ca.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 8 do 14h u Kancelariji za mlade, ulica Glavna 47 ili putem facebook profila Kancelarije za mlade opštine Bečej.

Kontakt osoba:

Dane Mandić, koordinator Kancelarije za mlade: 064-104-66-66

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име