Pozivamo sve mlade sa teritorija opština Bečej i Srbobran, koji žele da unaprede svoja znanja i kompetencije u pisanju CV-ja (radna biografija), motivacionog i propratnog pisma, biznis plana za sopstveni biznis, da poboljšaju svoje komunikacione veštine i usavrše javni nastup, da se prijave i učestvuju na tematskim obukama.

Obuke će se realizovati na srpskom i mađarskom jeziku u Bečeju i Srbobranu, u toku decembra 2014. godine, nakon čega će polaznici obilaziti preduzetnike i privrednike koji imaju interesovanja za zapošljavanjem. Nakon obuka polaznicima će biti dodeljeni sertifikati.

Kriterijumi:

  • Starost do 30 godina;
  • Motivacija za aktivno učešće u na obukama po izboru;
  • Mogućnost pohađanja odabranih obuka u celosti;

PRIJAVLJIVANJE traje do 30. novembra 2014. godine.

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal, ishrana i putni troškovi, koje pokriva organizator.Moduli obuka će biti organizovani u Srbobranu i Bečeju.

Dodatne informacije:

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 9 do 15h u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, ulica Glavna 47, Bečej. Kontakt: Ana Kosovac, tel: 061.66.41.922 ili putem maila: office@bum-becej.org

Na sledećem linku se nalazi online formular za obuke: 

PRIJAVNI FORMULAR

Projekat „Egyenlő esély minden fiatalnak – Jednaka šansa za sve mlade“ realizuje Bečejsko udruženje mladih u partnerstvu sa Kancelarijama za mlade opština Bečej i Srbobran i Opštim udruženjem preduzetnika iz Bečeja, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.  

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име