Pokreni mehanizam!

Bečejsko udruženje mladih poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorija opština Bečej, Temerin, Žabalj, Srbobran, Novi Bečej, Ada, Senta, Bačka Topola i Mali Iđoš, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine o društvenom aktivizmu, javnom nastupu i medijima, da se uključe u zajednicu i informišu javnost o aktuelnostima, da učestvuju u Programu za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „POKRENI MEHANIZAM!“

Pokreni mehanizam!

Glavni cilj Programa za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „Pokreni mehanizam!“ jeste osnaživanje omladinskih lidera za vršnjačko informisanje o aktuelnim omladinskim temama kroz višedimenzionalni i multidisciplinarni pristup.

Obuka će se realizovati vikendima od 17. maja kroz četiri dvodnevna modula. Nakon uspešno završene obuke za omladinske lidere i aktivnu participaciju u zajednici koja će biti upotpunjena radionicama dikcije, pisanja sinopsisa, montaže, žanrova, rubrika, dizajna i rada na terenu, učesnici će u narednih pet meseci biti na praksi u lokalnim medijima, nakon čega će dobiti sertifikate.

Kriterijumi:

  • Starost do 30 godina;
  • Motivacija za aktivno učešće u obuci i rad u medijima;
  • Mogućnost pohađanja programa u celosti;

Prijavljivanje traje do 13. maja, putem formulara, a rezulatati konkursa će biti objavljeni 14. maja 2014. godine. PRIJAVNI FORMULAR

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal, ishrana i putni troškovi, koje pokriva organizator. Moduli obuka će se organizovati subotom i nedeljom tokom maja meseca.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 8 do 14h u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, ulica Glavna 47, Bečej.
Kontakt osoba: Aleksandar Đekić, koordinator projekta, tel: 063/544-321 ili putem maila: office@bum-becej.org

Projekat „Pokreni mehanizam!“ realizuje Bečejsko udruženje mladih u okviru svog Programa za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih, a finansira Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име