Bečejsko udruženje mladih (BUM) poziva sve motivisane učenike srednjih škola sa teritorije opštine Bečej koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije o društvenom aktivizmu i mogućnostima daljeg školovanja i zapošljavanja, da se prijave za obuku “Sigurnim korakom ka pravom izboru”.

Glavni ciljevi obuke “Sigurnim korakom ka pravom izboru” su podizanje nivoa informisanosti srednjoškolaca sa teritorije opštine Bečej o mogućnostima daljeg školovanja i zapošljavanja, kao i njihovo obučavanje kroz sticanje znanja, veština i sposobnosti koje doprinose povećanju njihove zapošljivosti.

Obuka će se realizovati 1, 2. i 3. juna u Centru za decu i mlade putem multidisciplinarnih radionica: pisanje CV-ja (radna biografija), motivacionog i propratnog pisma, komunikacijske veštine prilikom poslovnog intervjua, gde i kako da tražiš informacije o daljem školovanju i zaposlenju, susreti sa lokalnim poslodavcima, kako da doneseš odluku šta dalje upisati, razmena ideja sa vršnjacima…

Kriterijumi za učešće na ovoj obuci: 

– Učesnici iz bečejskih srednjih školi

– Motivacija za aktivno učešće u obuci

– Mogućnost pohađanja obuke u celosti

Prijavljivanje traje do 30. maja putem formulara, a rezultati kokursa će biti objavljeni 31. maja 2014. godine.

Učešće na aktivnostima je besplatno, kao i nastavni materijal i ishrana koju pokriva organizator. Kontakt osoba: Bojana Pejović, koordinatorka projekta, tel: 069/579-27-67 ili putem mejla: bojana@bum-becej.org.

Projekat “Sigurnim korakom ka pravom izboru” realizuje BUM, u okviru projekta “Uz dobar alat, veština je zanat” koji Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i USAID – projekat održivog lokalnog razvoja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име