Poziv za učešće na programu obuke za predstavnike građanskog društva iz Republike Srbije. Koalicija za nadzor javnih finansija i Udruženje tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, organizuju obuku za predstavnike organizacija građanskog društva koje su angažovane u suzbijanju korupcije, poslovnih udruženja i medija.


Obuka je deo projekta „Građani i pravosuđe zajedno protiv korupcije: zaštita konkurencije i suzbijanje monopola“, čiju realizaciju podržava Ambasada Kraljevine Norveške u Republici Srbiji.

Ovaj deo projektnih aktivnosti usresređen je na izgradnju kapaciteta građanskog društva za monitoring postupanja Komisije za zaštitu konkurencije i pravosudnih organa u slučajevima narušavanja konkurencije i zloupotreba monopolističkog položaja.

Prvi seminar će biti održan od 17. do 20. oktobra 2013. godine na Mećavniku i okupiće 25 polaznika. Troškovi prevoza, smeštaja i ishrane učesnika u potpunosti su pokriveni od strane organizatora. Predavači na seminarima biće domaći i regionalni eksperti za oblasti koje su predmet obuke. Radni jezik seminara je srpski.

Svi zainteresovani za učešće na programu obuke mogu se prijaviti tako što će popunjen prijavni formular dostaviti na elektronsku adresu office@topcentar.org.rs ili na faks 027/324493, do 27. septembra 2013. godine.

Izabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa do 01. oktobra 2013. godine. 

PRIJAVNI FORMULAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име