Ako ste u potrazi sa dobrom lokacijom i kompletnom uslugom za krsnu slavu, rođendan, svadbu, maturu, bilo koju vrstu proslave, okupljanja manjeg ili većeg broja ljudi, obeležavanje jubileja, davanje pomena (parastosa) – restoran „Zlatna obala“ na šetalištu kraj Tise u Bečeju pravi je izbor za vas!

Objekat raspolaže sa dve sale, od kojih Mala sala ima kapacitet do 65 osoba, a Svečana sala kapacitet do 230 osoba. Restoran takođe poseduje i Zlatni salon, idealan za poslovne susrete, seminare, radionice, edukacije i slične programe.

Sale u „Zlatnoj obali“ su izuzetno uređene, klimatizovane i opremljene modernim ventilacionim sistemima i osvetljenjem. Ambijent u salama može da se prilagodi povodu vašeg okupljanja: da bude raskošno, šareno i veselo, a može da bude svedeno i u skladu sa prilikom i Vašim ukusom.

Pored sopstvenih organizacionih kapaciteta, koktel majstora, keteringa, restoran sarađuje sa profesionalnim dekoraterima, animatorima i fotografima, te nude asistenciju u kompletnoj organizaciji događaja. Ponuda menija je takođe raznolika i stvar je dogovora, opet, u zavisnosti od prilike i Vaših želja. Zbog toga je „Zlatna obala“ zaista odličan izbor i za održavanje različitih takmičenja i festivala. Uverite se i sami!

Restoran sa smeštajem ’’Zlatna obala’’ nalazi se na adresi Zelena 2 u Bečeju, a možete ga kontaktirati putem:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име