Prema rečima rukovodstva „Komunalca”, to javno preduzeće obavlja ozbiljne i obimne poslove i van Bečeja. S tim u vezi, prihodi od održavanja travnatih površina na punktovima NIS Naftagasa u nekoliko mesta u Vojvodini, uticaće i na finansijsko stanje bečejskog preduzeća na kraju godine.

Direktor Javnog preduzeća „Komunalac” Norbert Kovač nije otkrio vrednost ugovora sa Naftagasom, obrazloživši da je u pitanju poslovna tajna. Jedino što je Kovač rekao je to da ovaj angažman može veoma da utiče na finansijsku sliku ovog javnog preduzeća na kraju godine.

– Zbog rentabilnosti i povećanja likvidnosti smo se odlučili na korake da proširimo našu delatnost. Sa Naftagasom radimo od jula, posao će trajati do oktobra, a da bismo mogli na više lokacija istovremeno da delujemo bila je neophodna kupovina transportnog vozila. U susret nam je izašla opština Bečej, koja je kupila prevozno sredstvo, čija je vrednost 1.027.000 dinara, izjavio je direktor „Komunalca”.

Kako je Kovač opisao, u pitanju je vozilo sa produženom kabinom, polovno, ali, kako je rekao „u vrlo dobrom stanju”, a koristi se i za prevoz radnika i mašina. Zahvaljujući poslovima vezanim za naftnu kompaniju, JP „Komunalac” je uspeo da, kako je rečeno, angažuje dodatnih od 10 do 15 radnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име