Javno preduzeće „Putevi Srbije“ trenutno sprovodi radove na putu između Bečeja i Bačkog Gradišta, a saobraćaj je na tom delu državnog puta drugog A reda broj 102 obustavljen.

„Putevi Srbije“ sprovešće radove na ukupnoj dužini puta od 28 kilometara, a od Bečeja do Bačkog Gradišta na delu dugom šest kilometara.

Pored asfaltnih radova, koji su glavni, radi se uređenje putnog pojasa, uređenje šiblja koje je delimično ometalo saobraćaj, a čiste se i kanali. Radovi se odvijaju na oko šest kilometara. U pitanju je put prema Novom Sadu koji je frekventan, a saobraćaj bi na ovom putu trebalo da bude pušten do kraja sledeće sedmice.

Predsednik opštine Bečej Vuk Radojević obišao je danas radove sa predstavnikom „Puteva Srbije“. Prethodno su radovi bili na delu puta puta od nadaljske raskrsnice do Bačkog Gradišta.

Novinari su pitali šta će biti sa deonicom puta Bečej – Bačka Topola koji je u delu prema Mileševu veoma oštećen. Iz „Putevi Srbije“ kažu da se tamo rade istražni radovi, a najavili su da se mašinska sanacija kolovozne konstrukcije kako bi bio pogodan za nesmetan saobraćaj očekuje uskoro. U toku je i identifikacija oštećenja puta Bečej – Srbobran kod Radičevića, za čiju sanaciju se sprema projektna dokumentacija.

Radovi na putu dugom 28 kilometara koštaju oko 542 miliona dinara bez PDV-a.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име