U okviru priprema za početak grejne sezone 2016/17. godine, od četvrtka 6. oktobra u Javnom preduzeću „Toplana” Bečej počinju sa „toplim” probama sistema daljinskog grejanja.

U toku probe ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

Kako sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci, prilikom „toplih” proba mogu se očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.

Iz Javnog preduzeća „Toplana” zbog toga apeluju na kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži, građani mogu obavestiti tehničku službu „Toplane” na telefone 021/6912-761 ili 021/6915-470.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15. oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzujusa ili niže.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име