Toplana Bečej

Iz Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej obaveštavaju da se u ponedeljak 29. aprila završava grejna sezona.

Posle završetka grejne sezone, od 7. maja do 1. oktobra JP „Toplana“ Bečej će obaviti remont proizvodnog pogona i distributivne mreže u sklopu priprema za narednu grejnu sezonu.

-U periodu van grejne sezone, a najkasnije do 15. septembra u skladu sa članom 14. i 75. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja, dužnost i obaveza kupaca toplotne energije iz sistema daljinskog grejanja, kao vlasnika, jeste da otklone sve uočene kvarove i nedostatke na sekundarnoj toplovodnoj mreži, unutrašnjoj toplotnoj instalaciji i grejnim uređajima, zamene neispravne interne merače toplotne energije i overu (baždarenje) u akreditovanoj laboratoriji internih merača toplotne energije kojima je istekao rok za overu, navodi se u dopisu.

Ako je zbog otklanjanja kvarova i nedostataka neophodno pražnjenje vode iz instalacije grejanja potrebno je da kupac (ili od kupca ovlašćeni izvođač radova) dostavi popunjen tipski obrazac zahtev za pražnjenje, koji se dobija u Tehničkoj službi JP „Toplana“ Bečej, Petrovoselski put 3 ili se može preuzeti sa sajta www.toplanabecej.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име