Az Óbecsei Humánus Emberek elnevezésű kezdeményezéssel, a Gyermekbarátok Egyesületével és a falusi helyi közösségek titkáraival együttműködve az Óbecsei Ifjúsági Szervezet az idén is gondol azokra a gyerekekre, akik más módon nem kapnak csomagokat.

Tavaly ezzel a kezdeményezéssel több mint 100 csomagot osztottak ki a gyerekeknek. A járványhelyzet miatt az idén nem tudják a BUM helyiségeiben megtartani csomagosztást, de az aktivisták úgy döntöttek, hogy cserébe a Mikulás ezúttal minden olyan gyerekhez ellátogat majd, aki részt vesz ebben az akcióban.

Azok a polgárok, akik szeretnének csatlakozni a BUM kezdeményezéséhez, jelentkezhetnek a szervezet Facebook vagy Istagram oldalán, illetve a 064/419-4744-es (Gordana) és a 069/120-7112-es (Stasja) telefonszámon is felvezetik a kapcsolatot az aktivistákkal.

Az adományokat december 23-áig várják a szervezők.

 

 

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „Boldogulás a szülőföldön – az állam intézkedései és a polgárok igényei / Ostanak kod kuće – potezi države i potrebe građana“ koji je sufinansiran iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име