Sa dolaskom zime i nepogodnih vremenskih uslova, naši ljubimci zahtevaju još pažljiviju negu koja će ih ne samo ulepšati, već pružiti i potrebnu zaštitu. Kako bi to postigli, pet shop Give Me Paw nudi raznovrsnu ponudu preparata po meri vaših ljubimaca!

Sve od šampona za negu dlake i šampona za suvo pranje, pa do raznih preparata i jaknica za zaštitu od hladnoće, možete pronaći u ovom pet shopu smeštenom na adresi Gerberovih 1 u Bečeju.

Velik je asortiman šampona i ostalih preparata za negu, a i cene su prilagođene tako da bude pristupačno u zavisnosti od mogućnosti i potreba kupaca. Tu su i preparati za raščešljavanje duge dlake koji posebno dobro dođu pri vetrovitom vremenu, kakvo nas očekuje.

Koliko je važna nega dlake, podjednako je bitna i nega zuba, pa tako u ovom pet shopu možete pronaći i komplet set namenjen za brigu o zubima, kao i proizvode za negu očiju i ušiju.

Give Me Paw je mislio na svaki detalj, pa u ponudi možete pronaći i preparat za sprečavanje krvarenja kod pasa, mačaka i ptica. Ovaj proizvod je idealan za brzu reakciju kod manjih povreda, kao što su one pri sečenju kandži, ogrebotine nastale prilikom šetnje i slično.

Za brzu reakciju prilikom povreda

Naravno, ni to nije sve što možete pronaći u ovom velikom asortimanu proizvoda! Da vidite celokupnu ponudu, posetite pet shop Give Me Paw na adresi Gerberovih 1 u Bečeju i zajedno sa svojim ljubimcima odaberite kvalitetne proizvode, te im uzvratite beskrajnu ljubav koju nam pružaju.

Takođe, možete nas kontaktirati i putem Instagram profila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име