Big Ben je najstarija škola stranih jezika u Bečeju koja postoji i radi punih 18 godina. Posvećena od samog nastanka radu sa decom i mladima, u školi se već deset godina vrlo uspešno primenjuje specifična metoda usvajanja engleskog jezika kao maternjeg – “Helen Doron”. Rezultati su, kako iz škole kažu, impresivni, tako da deca sa lakoćom polažu međunarodne ispite, a u svojim školama časovi engleskog jezika im ne predstavljaju problem, nego zadovoljstvo. U Big Ben deca se upisuju već od treće godine, pa nadalje.

Ovoga leta program učenja je dopunjen Kampom engleskog jezika, na moru, u Grčkoj. Deset nezaboravnih dana učenja engleskog jezika, igre i druženja sa vršnjacima iz raznih evropskih država, svakodnevne raznovrsne aktivnosti i zabava, svakako će ostati zauvek u sećanju bečejskim mališanima, koji su proveli deo raspusta sa školom Big Ben.

Aleksandra Majstorović – Subotički, vlasnica škole, kaže da je organizacija Kampa engeskog jezika u Grčkoj bio pun pogodak o čemu mogu da svedoče sama deca.

-Kamp je bio spoj zdravog, zabavnog, korisnog i dobro organizovanog boravka na moru. Mi smo već pripremili Kampove engleskog jezika za sledeću godinu – u januaru, Kamp na Tari, u julu-avgustu dva letnja Kampa – jedan u Grčkoj, a drugi u Kembridžu, tako da učenje engleskog jezika izvan prostora naše škole, u drugačijim ambijentima i u interakciji sa drugom decom, postaje ozbiljna edukativna nadogradnja škole Big Ben u radu sa našom, bečejskom decom. Na Kampove engleskog jezika vodimo i decu koja nisu polaznici naše škole tako da nam se svi zainteresovani roditelji mogu javiti, objsnila je Majstorović – Subotički. 

 

[widgetkit id=131]

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име