Na tradicionalnom međunarodnom turniru u Čoki u konkurenciji od 260 takmičara iz 25 klubova iz Slovenije, Mađarske i Srbije bečejski karatisti osvojili su u borbama i katama ukupno 17 medalja.

 

– U borbama sa pet bronzanih medalja koje su izborili Pinter Krištof, Silard Tot, Silard Šarvari, Goran Svilokos i Balaž Kovač moramo biti zadovoljni, jer je ovo bilo prvo takmičenje posle letnje pauze od tri meseca. Mada, uvek ostaje utisak da je moglo i bolje, navode iz bečejskog kluba.

Dobrim izvođenjem kata pojedinačno medalje su zaslužili: zlatne Ana Reka Komaromi, Katarina Jakić i Nikola Jovićević, srebrne Bence Lastovič i Nemanja Ranisavljev i bronzane Katarina Kiš, Ilija Rakić, Aleksa Mišković i Veljko Mišković.

-Iskoristili smo priliku da isprobamo i nekoliko kombinacija za timske nastupe u katama, pa su devojčice u sastavu Ana Reka Komaromi, Katarina Jakić i Katarina Kiš bile prve, a isto tako i miks kata tim Nikola Jovićević, Bence Lastovič i Ana Reka Komaromi. Najuspešniji bečejski tim od prošle sezone Jovićević, Lastovič i Rakić ovog puta nisu bili dovoljno spremni posle perioda fizičkih priprema, objašnjavaju iz kluba, pa su se morali zadovoljiti realnim trećim mestom.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име