Foto: Ilustracija, sportski centar u Bečeju
Foto: Ilustracija, sportski centar u Bečeju

Na pojedinačnom Prvenstvu Srbije JKA Šotokan saveza održanom u Kragujevcu proteklog vikenda članovi Karate kluba Bečej zaslužili su sedam titula prvaka države. Iz bečejskog kluba kažu da su prezadovoljni učinkom takmičara.

Naime, bečejska ekspedicija imala je osam takmičara koji su osvojili devet medalja, i to sedam zlatnih. Zlatna odličja u katama osvojile su Una Obradović, Ana Reka Komaromi, Katarina Jakić, Katarina Kiš, Anđela Mišković i Dragan Bunjevački, dok je Obradovićeva u starijoj kategoriji, od 18 do 20 godina, osvojila bronzu.

U borbama prvo mesto u grupi veterana osvojio je Dragan Bunjevački, bronzana medalja nalazi se u rukama Krištofa Pintera, koji se takmičio u starijoj kategoriji od 18 do 20godina. Borac bečejskog kluba je u svojoj kategoriji juniora posle nerešenog rezultata i posle dva produžetka izjašnjavanjem sudija izgubio medalju, pa je ostao na četvrtom mestu.

-To je veliki uspeh i važno iskustvo za njega, jer je ova juniorska ekipa JKA Srbije već uzimala titule u kategoriji seniora na prvenstvima Evrope, napominju iz kluba.

Uspešan turnir u Bašaidu

Bečejski karatisti okitili su se medaljama prošlog vikenda i na turniru u Bašaidu. Lep turnir, još bolje druženje u nedelju 22. novembra. i 6 novih medalja za naše takmičare .. Zlatna medalja pripala je Veljku Miškoviću, srebrne su osvojili Karolina Kalapoš i Aleksa Mišković i bronzane Akoš Fleis, Žarko Ranisavljev i Nemanja Ranisavljev.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име