Takmičari Karate kluba Bečej osvojili su osam zlatnih i dve bronzane medalje na Kupu Vojvodine koji je proteklog vikenda organizovan u Baču. Svi bečejski karatisti izborili su nastup na predstojećem Kupu Srbije.

Na Kupu Vojvodine prva mesta za devojčice u kata timu otišla su u ruke Bečejkama Katarini Jakić, Katarini Kiš i Ani Reki Komaromi. Pored toga Ana Reka Komaromi i Katarina Kiš uzele su zlato i u pojedinačnoj konkurenciji. Nikola Jovićević je takođe bio prvi u katama, dok je Bence Lastovič ovog puta bio treći.

U kategoriji juniora boraca Pinter Krištof je osvojio dve zlatne medalje, jednu u pojedinačnoj kategoriji i još jednu radeći za ekipu Bačkog Petrovog Sela. Karolina Kalapoš, mlađa seniorka, u katama je bila treća, a u grupi veterana Dragan Bunjevački je zaslužio dve zlatne medalje (kate i borbe).

Na pomenutom takmičenju u Baču učestvovalo je dvadesetak klubova i tristotinak takmičaraka, a osam prvoplasiranih karatista iz kategorije imaju pravo nastupa na Kupu Srbije koji je zakazan za 28. novembar u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име