Četvrta sednica SO Bečej u znaku kadrovskih promena | Foto: Ana Aćimov
Četvrta sednica SO Bečej u znaku kadrovskih promena | Foto: Ana Aćimov

Osamnaest takmičara Karate kluba Bečej, sa trenerom Ištvanom Šarvarijem, i uz podršku roditelja, boravilo je u Segedinu u Mađarskoj proteklog vikenda, gde su učestvovali na Osmom advent kupu.

U konkurenciji od oko 200 takmičara iz sedam država. U borbana su nastupili: Akoš Guti, Dominik Kuti, Silard Šarvari, Balaž Kovač, Silard Tot i Krištof Pinter, svi srebrne medalje, dok su bronze osvojili Sabolč Šoregi i Edvin Steibel. Uspeha je bilo i u katama. Aleksa Mišković, Veljko Mišković, Dragan Bunjevački zauzeli su prvo mesto, Nemanja Ranisavljev, Žarko Ranisavljev i Akoš Fleis treće, Anđela Mišković i Nađa Mišković su osvojile drugo mesto, Karolina Kalapoš bronzu, dok je Katarina Jakić osvojila zlatnu medalju.

– Raduje nas dobar nastup dečaka u borbama koji sve više trude i napreduju. Naš junior Pinter Krištof je tek u finalu poražen od nosioca svetske titule i to problematičnom odlukom sudija za udarac koji nije bio ni blizu, dok je odlični Silard Tot zbog neiskustva izgubio u poslednjim sekundama borbe gotovo dobijen meč za medalju. U ovom mesecu na kraju sezone nas čeka još Kup Srbije u Despotovcu (5. decembra) i Otvoreno prvenstvo Vojvodine u Zrenjaninu (13. decembra) u organizaciji Šotokan Karate Saveza Srbije, navode iz KK Bečej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име