Manja grupa takmičara Karate kluba „Bečej”, njih sedmoro, krajem prošle nedelje takmičili su se na tri turnira u katama osvojili ukupno 13 medalja.

U Nišu je održan memorijalni Miloš kup koji je ujedno bio i glavna proba pre JKA prvenstva Evrope za mlade i veterane, gde je Una Obradović potvrdila svoj kvalitet osvojivši prvo mesto.
Na 25. memorijalnom karate turniru „Dragan Tot – Totka” u Bačkoj Palanci i takmičari KK „Bečej“ osvojili su šest zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Veljko Mišković plasirao se na treće mesto, drugi je bio njegov brat Aleksa Mišković, te i Una Obradović koja je ispitivala opcije pred nastup u Nišu sledeće nedelje. Po dve zlatne medalje, radeći u svojim i u jednoj grupi starijih, zaslužile su Karolina Kalapoš i Ana Reka Komaromi, a još dve zlatne medalje za bečejski tim su uzeli Katarina Jakić i Dragan Bunjevački.
Karolina Kalapoš je nastupila i na turniru Karate kluba Okinava u Subotici gde je dobila priznanje za najuspešniju takmičarku tog dana sa osvojene tri zlatne medalje. Medaljama u Subotici Kapapoš je dopunila svoju kolekciju od više od 200 medalja.
Naredne subote 21. maja bečejskim karatistima predstoji takmičenje u Nišu, i to JKA prvenstvo Evrope, a u nedelju u Šapcu Prvenstvo države Šotokan karate federacije Srbije, gde ovdašnji klub ima plasirano 16 takmičara i tri kata tima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име