Telefoni i društvene mreže danas su se usijali od potrage za kartama za večerašnji finalni susret Superkupa Evrope u vaterpolu između Crvene Zvezde i Radničkog, koji se od 20 časova odigrava u našem gradu. Još uvek nije precizirano kako se mogu nabaviti karte za ovaj veliki spektakl, ali je najavljeno da će deo karata biti obezbeđen i za naše sugrađane.

Društvenim mrežama kruže razni negodujući komentari zbog nedefinisane situacije sa kartama, a i više naših sugrađana je kontaktiralo redakciju „dnevnih internet novina bečejskih opština“ u potrazi za kartama za ovaj spektakl.

Prema rečima pomoćnika predsednika opštine Borisa Obradovića saznajemo da u sportskom centru karata više nema, a ne zna se ni kada ih je bilo, niti koliko, te pošto on nije zadužen za taj deo organizacije ovog spektakla, već za saradnju sa velikim brojem pristiglih medija, nije siguran na koji način naši sugrađani mogu doći do karata.

O ovoj euforiji za „kartom više“ smo razgovarali i sa zamenicom predsednika opštine Bečej Tamarom Ivanišević, koja je odlučila da dve karte, koje joj je organizator uručio kao predstavnici lokalne samouprave, ustupi našim sugrađanima.

Prve dve osobe koje pošalju e-mail na redakcija@mojbecej.rs koji treba da sadrži njihovo ime, prezime i broj telefona i odgovore na pitanja na kojoj adresi se nalazi naša redakcija i ko je osnivač javnog glasila „MojBečej.rs“ biće nagrađen ulaznicama za finale večerašnjeg Superkupa Evrope, koje nam je zamenica predsednika opštine Tamara Ivanišević velikodušno ustupila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име