A mandátuma feléig elvégzett munkájáról készült beszámoló is szerepel az óbecsei kkt szerdai ülésén.

 

Bár semmi sem kötelezi erre, Knézi Péter, az óbecsei képviselő-testület elnöke a kkt szerdai ülésére beterjesztette a testület 2012. július 3-a és 2014. augusztus elseje közötti munkájáról szóló beszámolót. Ebben az elmúlt két évben megtartott 26 ülés legfontosabb eseményeiről számol be az előterjesztő.

Knézi Péter a MojBecej.rs internetes portálnak ezzel kapcsolatosan azt nyilatkozta: elégedett a testület munkájával, és ezzel az anyaggal a közvéleményt is tájékoztatni szeretnék az elért eredményekről.

– Minden feladatot elvégeztünk, ami ránk hárult, de az elmúlt időszakot összegezve úgy gondolom, túl sokat foglalkoztunk saját magunkkal, mert nagyon sokszor szerepeltek napirenden káderkérdések – a napirendi pontok felét ezek tették ki. Ez nem jellemezte a korábbi kkt-k munkáját. Régebben a kinevezések az első néhány hónap után lekerültek a napirendről, mi pedig még mindig foglalkozunk ilyen kérdésekkel – nyilatkozta Knézi.

Ebben a kkt-felállásban nem kellett új statútumról szavazniuk a helyi képviselőknek, de a jelenlegit kétszer is módosították. Határozatból, jelentésből és egyéb jogi dokumentumból 75 új készült, 18 régi módosult, 29 közvállalati és 45 közintézményi program és jelentés volt vita tárgya, valamint egy stratégiát, egy ajánlást, két akciótervet és három programot szavazott meg a testület. Káderkérdések pontosan 203 alkalommal szerepeltek a kkt napirendjén az elmúlt két évben. A képviselők ez alatt az idő alatt 88 alkalommal tettek fel kérdéseket, ezek közül csupán 52-re kaptak választ.

Hasonló munkabeszámoló legközelebb várhatóan a jelenlegi összetételű kkt mandátumának végén fog készülni.

 

 

Forrás: Magyar szó

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име