Božidar Hadnađev, kao član reprezentacije Srbije u kjokušinkaiu, ostvario je zapaženi rezultat na „Kupa Domenice“ u Samoboru u Hrvatskoj, uzevši bronzu u borbama, u kategoriji do 80 kilograma.

Bečejac Hadnađev godinama nije nastupao na nadmetanjima, a na ovaj međunarodni borilački skup, kako nam je rekao, otišao bez mnogo očekivanja, a uspeh ga je samim tim i obradovao. Kako dodaje, konkurencija na turniru u organizaciji tamošnjeg kluba, inače 12. po redu, bila je jaka, a osim zemalja regiona, učestvovali su i borci iz daleke Danske.

– Posle četiri godine pauze bez takmičenja, treće mesto, za mene je i više nego neočekivano. Bilo mi je važno da ne ispadnem u prvom krugu, a ovome se nisam nadao. Zahvaljujem se svojim učenicima koji su mi pomogli da se pripremim tako što su sparingovali sa mnom, Klubu Dožo na terminima u sali za dodatnu vežbu, kao i Bodibilding klubu Bečej na mogućnosti za fizičku pripremu i kondiciju. Izuzetno mi je drago što u lokalu imamo zdrave i prijateljske odnose i sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, kazao nam je Hadnađev.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име