Ilustracija | Foto: Pixabay

Bečejci i Bečejke okupljeni oko inicijative „Komšije za komšije“, u naselju Sever Đurkić 30. jula organizuju humanitarni turnir u badmintonu i humanitarni bazar, sve u cilju prikupljanja novčane pomoći za sugrađanku Vladislavu Prodanović.

Prijave ekipa za učešće na turniru „2 na 2“ su potpuno besplatne i otvorene su do četvrtka, 28. jula na broj telefona 069/198-3604. Svi uzrasti su dobrodošli, navode organizatori, a za najbolje obezbeđene su i  medalje.

Organizatori pozivaju sve komšije, sugrađane i firme koje žele da učestvuju u bazaru slatko-slanih đakonija da donesu svoje proizvode ili kulinarske specijalitete i na taj način daju svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji, a zainteresovani se mogu javiti na gore naveden broj telefona.

Turnir počinje u subotu, 30. jula, od 10 časova na sportskom terenu u naselju Sever Đurkić, a tokom turnira biće postavljena kutija za donacije.

Dođite da se družimo, zabavimo i svi zajedno budemo deo Vladislavine pobede, poručuju organizatori.

Podsetimo, Vladislavi Prodanović je dijagnostikovan tumor na mozgu, dok je za lekove i terapiju potrebno prikupiti najmanje 20.000 evra.

Plakat manifestacije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име