Stanari naselja „Sever Đurkić“ okupljeni oko grupe „Komšije za komšije“ u nedelju 28. aprila organizuju prvi bečejski „Piknik u bašti“. Za ovo druženje na zelenoj površini oko kišne bašte u potrebno je poneti, prostirku ili stolice, hranu po izboru, a muzičko – edukativni program obezbeđuju organizatori.

Posetioce „Piknika u bašti“ očekuje bazar stvari, pozorišna predstava za decu „Začarana princeza“ dramskog studija Feniks 95 iz Radičevića, nastup bečejskog benda „Maršali“, izložba slika udruženja slikara Duga, dečije igraonice udruženja građana Eko Bečej, oslikavanje lica i druženje sa klovnovima Lulu i Bobo.

– Zainteresovani mogu za bazar donirati svoje proizvode, usluge ili neke stvari koje više ne koriste. Mogu se donirati knjige, igračke, garderoba, muzički diskove i ploči, manji kućni aparati, manji komadi nameštaja, alat, cveće i sve drugo što je višak. Svi donirani predmeti moraju biti čisti i ispravni, navode organizatori.

Zbog bezbednosti posetilaca put iza Gerontološkog centra će u nedelju biti zatvoren od 10 do 14 časova, pa će za saobraćaj biti u opticaju samo put kod dečijeg igrališta.

Celokupan prihod od bazara i dobrovoljnih priloga će se iskoristiti za kupovinu sadnica, cveća, uređenje naselja i organizovanje različitih manifestacija.

-Dođite da se družimo, da uživamo i zajedno doprinesemo da nam svima naselje bude lepše, uređenije i zelenije, pozivaju stanari.

Program i satnica „Piknika u bašti“

10 sati – Muzički nastup bečejskog benda „Maršali“,
10 sati –  Bazar stvari
10 sati – Izložba slika udruženja slikara Duga
10 sati – Dečije igraonice udruženja građana Eko Bečej
10 sati – Oslikavanje lica
11 sati – Pozorišna predstava za decu „Začarana princeza“ dramskog studija Feniks 95 iz Radičevića,
12h. – Muzički nastup bečejskog benda „Maršali“,
12h. Druženje sa klovnovima Lulu i Bobo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име