Grupa „Eva Braun“ održaće koncert u Klubu 4 u Bečeju u subotu 6. septembra. Poznatom muzičkom sastavu biće posvećeno posebno mesto u tom klubu, a tim povodom organizovana je i svirka koju Bečejci već dugo čekaju. Umesto ulaznica, publika će te večeri imati mogućnost da učestvuje dobrovoljnim prilogom u humanitarnoj akciji za lečenje Ivana Filipčeva iz Bečeja. [widgetkit id=128]

Eva Braun, koja je pre godinu i po velikim koncertom u Beogradu obeležila 20 godina od objavljivanja prvog albuma „Prisluškivanja“, dobiće svojevrsni omaž u bečejskoj „četvorci“. Do sada su svi poznati bečejski sportisti imali svoj kutak u Klubu 4, a sada je vlasnik, Goran Krstonošić odlučio da jedan deo lokala posveti i poznatim bečejskim muzičarima i tim povodom će nastupiti čuvena bečejska „Eva Braun“. Inače, album prvenac bečejske grupe našao se na 75. mestu u izboru knjige „Yu 100 – najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike“ (1998). 

Fešta će imati i humanitarnu notu, jer će te večeri članovi Bečejskog udruženja mladih nastaviti sa prikupljanjem sredstava koja će biti uplaćena na račun trogodišnjeg Bečejca. Koncert „Eve Braun“ počinje u 21 sat.

Podsetimo, Ivan Filipčev je rođen u trojnoj trudnoći, u 28. nedelji trudnoće, imao je 920 grama, braća blizanci Filip 1.050 grama i Vanja – umro je dva dana nakon porođaja – 1.060 grama. Kao posledice krvarenja na mozgu i hidrocefalusa, Ivan ima cerebralnu paralizu, kao i deformitet stopala, strabizam i velike poteškoće s hranjenjem. Ivanovi roditelji pokrenuli su prikupljanje novca kojim će biti plaćena terapija sa delfinima u Turskoj na institutu u Antaliji, koja bi mogla da omogući napredak trogodišnjeg deteta.

Facebook event

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име