Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Opštinska Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej i zvanja počasnog građanina 17. juna raspisala je javni poziv za podnošenje inicijativa za dodelu godišnjih nagrada za 2022. godinu organizacijama i građanima za značajna ostvarenja u privredi, nauci, umetnosti, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost, odnosno delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu opštine Bečej. 

U javnom pozivu kaže se da inicijativu za dodelu godišnjih nagrada mogu podneti pravna lica, organi opštine, radna tela Skupštine opštine Bečej, grupe građana i pojedinci.

Rok za podnošenje obrazložene inicijative za dodelu godišnjih nagrada je 4. jul 2022. godine.

Uz pismeno obrazloženje obavezno treba da se naglasi i oblast – kategoriju za koju potpisnici predlažu organizaciju ili pojedinca. Neobrazložene inicijative za dodelu godišnjih nagrada smatraće se nepotpunim i neće biti razmatrane.

Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada u pismenoj formi se dostavlja: lično (Opštinski uslužni centar – kancelarija broj 7, šalter broj 2) ili putem pošte preporučeno na adresu: Opština Bečej, Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej Trg oslobođenja broj 2, 21220 Bečej sa napomenom: „Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada za 2022. godinu.“

Odluku o dodeli godišnjih nagrada opštine Bečej donosi Skupština opštine Bečej.

Godišnje nagrade uručuje Predsednik opštine Bečej na svečanosti povodom praznika opštine Bečej. Dodatne informacije u vezi podnošenja inicijative za dodelu godišnjih nagrada mogu se dobiti pozivom telefonskog broja 064/89-59-035.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име