Foto: Ilustracija, Pixabay
Foto: Ilustracija, Pixabay

Opština Bečej obaveštava raspisala je još jedan konkurs za unapređenje energetske efikasnosti na koji građani mogu da se jave.

Javni poziv za učešće građana za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji opštine Bečej otvoren je do 23. decembra.

Građani se mogu prijaviti za sprovođenje mere nabavke i ugradnje solarnih panela za porodične kuće i stanove u cilju proizvodnje električne energije za sopstvene potrebe.

Snaga solarnih panela ne može biti veća od odobrene snage mernog mesta, koja je navedena u računu za utrošenu električnu energiju, a maksimalno do 6kW.

Tekst javnog poziva i obrasci za popunjavanje se može preuzeti na internet stranici opštine Bečej, u delu „Servis građana“ i izborom opcije „Energetska sanacija“ ili lično u prostorijama Opštinske uprave u kancelariji broj 15. Dokumentaciju možete preuzeti OVDE.

Građani se obraćaju izabranim privrednim subjektima sa spiska koji se objavljuje u okviru javnog poziva (prilog 2), koji će izvoditi radove za mere energetske sanacije, i dobijaju od njih predmer i predračun, odnosno profakturu. Sa tim dokumentom i ostalom potrebnom dokumentacijom uz popunjavanje obrazaca prijave konkuriše se predajom prijave u koverti, lično na pisarnici opštine Bečej ili slanjem preporučene pošte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име