Az óbecsei Ifjúsági Iroda az Ökobecse és a Környezetvédelmi Ügyosztály közreműködésével a helyi álalános iskolásokés óvodások számára színes programmal készült a Környezetvédelmi világnap alkalmából.

A Környezetvédelem világnapja alkalmából az óbecsei Erdőtelepítők parkjában számos szórakoztató és oktató programmal készültek a helyi iskolások és óvodások számára.

A különböző újrahsznosított anyagokból készült játékok kibróbálása mellett a gyermekek az Erdőtelepítők parkjáról és a környezetvédelemről is fontos információkat hallhattak.

Az elmúlt évek során a környezetvédelem fontos téma lett, az oktatás során is. A helyi oktatási intézmények rendszeresen szerveznek műhelymunkákat és előadásokat a siákok számára, ahol szó esik az újrahasznosításról, a természetről, és a környezsetvédelem más területeiről is.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име