Korona virus, covid19
Izvor: Pixabay

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej, Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

–   U poslednja 24 časa urađeno je 27 antigenska testa od kojih nema pozitivnih rezultata.

–  U poslednja 24 časa pristiglo je 12 rezultata  PCR testova od kojih je nema pozitivnih rezultata.

 –   Uzorkovano je osam PCR testova i poslato na analizu u IZJZV.

–    U poslednja 24 časa jedna osoba je upućena na hospitalizaciju.

–   Građani za koje se sumnja da su zaraženi, kao i lica za koje se sumnja da su bila u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju.

Prema podacima dobijenim od Instituta za javno zdravlje Vojvodine u epidemiji kovid – 19 u opštini Bečej zaključno sa 26.5.2021. godine obolelo je ukupno 3.309 građana. Na današnji dan registrovano je 34 aktivnih slučajeva zaraženih kovid-19.

Prema planu vakcinacije dobijenom od Instituta za javno zdravlje za sutra je planirano da se na Punktu za imunizaciju građana 76 građana vakciniše drugom dozom vakcine Sinofarm  i šest građana drugom dozom  vakcine Pfizer od  8 do 14 časova i 53 građana prvom dozom vakcine Fajzer i šest građana prvom dozom vakcine Sinofarm u periodu od 14 do 19 časova.

1 KOMENTAR

  1. Želela bih da znam nas šestoro íz Mileševa kad ćemo stići na red za vakcinaciju Pfajzer vakcinom?S poštovanjem!Prijavljeni smo preko MZ Mileševo!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име