Foto: Pixabay

Na osnovu podataka dobijenih od Doma zdravlja Bečej Štab za vanredne situacije opštine Bečej raspolaže sledećim podacima:

–          U poslednja 24 časa, u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej testirano je serološkim – brzim testom 13 lica, od kojih  je sedam pozitivno na kovid-19.

–          Ukupan broj pozitivnih na kovid-19, testiranih  u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej na brzom testu, od početka ovog talasa epidemije (sredina juna) u opštini Bečej je 286.

–          U poslednja 24 časa urađeno je 43 antigenskih testova od kojih je 17 pozitivno.

–          Uzorkovano je 48 PCR testova i poslato na analizu u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

–          U poslednja 24 časa pristiglo je 138 rezultata PCR testa od Instituta za javno zdravlje Vojvodine od kojih je 65 pozitivno na kovid- 19.

–          U poslednja 24 časa nijedno lice nije upućeno na hospitalizaciju.

–          Građani za koje se sumnja da su zaraženi, kao i lica za koje se sumnja da su bila u kontaktu sa zaraženim licima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju.

Prema podacima dobijenim od Instituta za javno zdravlje Vojvodine na teritoriji opštine Bečej, na današnji dan registrovano je 356 aktivnih slučajeva zaraženih kovid-19.

U prilogu imejla dostavljam i podatak o broju evidentiranih slučajeva zaraženih kao i izolovanih lica u svim školama na teritoriji opštine Bečej na današnji dan.

1 KOMENTAR

  1. Raspustiti tzv krizni štab,još bolje pohapsiti stetočine.Sportski centar i partizan pretvoriti u hitna prihvatilišta.Mere i način života prilagoditi pandemiji.Dok nebude kasno !!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име